Lev i ditt drömhem

Önskar du hjälp med att inreda dit hem? Vi gör allt från enstaka rum till hela villor. Några kompletterande detaljer eller kompletta möblemang.

Vår filosofi är att du ska få ett levande hem. Det åstadkommer vi genom att handplocka inredning och detaljer från de bästa ställen. Utöver befintligt sortiment i butik har du tillgång till flera leverantörer i vårt beställningssortiment.

Kontakta oss för ett skönare hem!


DROP-BY I DESIGNBAREN:

Vi har öppnat vår designbar där du kostnadsfritt kan få hjälp med att inreda ditt hem. Ta med foto och/eller ritningar på rummet du vill ha hjälp med så hjälper vi dig till ett vackrare hem. Bokningsbara tider är tisdag-fredag 11.00, 12.00 och 13.00. Varje tillfälle är max 45 minuter och gäller endast ett tillfälle per hem. Självklart går det bra att titta genom katalogerna själv utan att boka tid med en inredare.


MÖT OSS I BUTIKEN:

  • Boka upp en tid med oss för att under 1 timme tillsammans gå igenom dina önskemål och tankar.
    Ta med en ritning och/eller mått på rummet du vill förändra. Tag gärna med några fotografier av rummet. Om det finns tag även med tygprover.
  • Våra inredares förslag presenteras för dig under ett presentationsmöte. I förslaget ingår möbler, belysning, mattor och accessoarer ur vårt sortiment.
  • Ett möte i butiken följt av ett presentationsmöte kostar 725 kr/h. (första 45min gratis) Väljer du att handla för över 30.000 kr bjuder vi på konsultationen.

VI KOMMER HEM TILL DIG: 

  • Anmäl ditt intresse till oss. En inredare kontaktar dig och bokar en tid.
  • Hemma hos dig görs en rumsanalys då inredaren tittar på rummets möjligheter och lyssnar på dina behov och önskemål. Efter besöket återvänder Inredaren tillbaka till butiken och tar fram ett förslag utefter dina behov och önskemål med möbler, mattor, belysning och accessoarer.
  • Inredaren kontaktar dig och bokar en tid för ett presentationsmöte. Till mötet kommer du till vår butik där inredaren presenterar förslaget.
  • Ett hembesök följt av ett presentationsmöte kostar 725kr/timme. Om du sedan väljer att handla inredning för över 30.000 kr bjuder vi på konsultationen.

 


FIXA PIFFET

Färdigställ ditt drömhem! Vi kommer hem till dig, sätter allt på plats samt kollar vad som saknas för att skapa ett harmoniskt hem.

Vi kan hjälpa dig med allt från att möblera om med befintliga möbler och detaljer till att styla upp dina nyinköpta klenoder.
– pris på förfrågan