Många väntar med att inreda sin bostad till sin fulla potential tills det är dags att sälja den. Unna dig att leva i en miljö som du älskar och kom in till oss redan nu så hjälper vi dig hitta just din stil. Självklart kan du anlita oss för stort som smått.

Med 7 år i inredningsbranschen och med bakgrund som hantverkare och designer kan vi hjälpa dig med det mesta. Hur mycket du vill ha hjälp med bestämmer du.

LEV I ETT HEM DU ÄLSKAR!
Önskar du hjälp med att inreda dit hem? Vi gör allt från enstaka rum till hela villor. Några kompletterande detaljer eller kompletta möblemang.

Vår filosofi är att du ska få ett levande hem. Det åstadkommer vi genom att handplocka inredning och detaljer från de bästa ställen. Utöver vår egen butiks sortiment letar vi fram antikt, second hand och godbitar från flera andra inredningsbutiker.

Kontakta oss för ett skönare hem!

MÖT OSS I BUTIKEN:

  • Boka upp en tid med oss för att under 1 timme tillsammans gå igenom dina önskemål och tankar.
    Ta med en ritning och/eller mått på rummet du vill förändra. Tag gärna med några fotografier av rummet. Om det finns tag även med tygprover.
  • Våra inredares förslag presenteras för dig under ett presentationsmöte. I förslaget ingår möbler, belysning, mattor och accessoarer ur vårt sortiment.
  • Ett möte i butiken följt av ett presentationsmöte kostar 1 500 kr. Väljer du att handla för över 15.000 kr bjuder vi på konsultationen.
VI KOMMER HEM TILL DIG:
  • Anmäl ditt intresse till oss. En inredare kontaktar dig och bokar en tid.
  • Hemma hos dig görs en behovsanalys då Inredaren tittar på rummets möjligheter och lyssnar på dina behov och önskemål. Efter besöket återvänder Inredaren tillbaka till butiken och tar fram ett förslag utefter dina behov och önskemål med möbler, mattor, belysning och accessoarer.
  • Inredaren kontaktar dig och bokar en tid för ett presentationsmöte. Till mötet kommer du till vår butik där Inredaren presenterar inredningsförslaget.
  • Ett hembesök följt av ett presentationsmöte kostar 625kr/timme. Om du sedan väljer att handla inredning för över 15.000 kr bjuder vi på konsultationen.